Ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας είναι μόνο σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα. Ο κόλπος του Αργοσαρωνικού είναι το σπίτι στα όμορφα νησιά που βρίσκονται διάσπαρτα κατά μήκος των ακτών της Αττικής και της Πελοποννήσου.
Το κρυστάλλινο νερό, η χαλαρωτική ατμόσφαιρα και η μακρά ιστορία είναι τα πιο διακριτικά χαρακτηριστικά των νησιών του Αργοσαρωνικού, κάθε ένα από αυτά με τον μοναδικό, διαφορετικό χαρακτήρα του. Η μυρωδιά του θυμαριού και πεύκου θα σας υποδεχτεί για πρώτη φορά ως πλησιάζετε στο νησί της Αίγινας. Ο Πόρος με την πλούσια βλάστηση, τα καταγάλανα νερά και μια πόλη-λιμάνι με σπίτια του 19ου αιώνα, είναι απίστευτα όμορφος.
Η αριστοκρατική Ύδρα έχει μια μοναδική γοητεία με τα μεγάλα αρχοντικά και σπίτια καπεταναίων του 18ου αιώνα, να μαρτυρούν την πλούσια ναυτική ιστορία της. Αυτό το μικρό, βραχώδες και άγονο νησί έχει μια ιδιαίτερη γοητεία, που έχει γοητεύσει διανοούμενους και διασημότητες από όλο τον κόσμο. Το νησί των καπεταναίων, οι Σπέτσες υπόσχονται Dolce Vita, είτε για μια γρήγορη απόδραση το Σαββατοκύριακο ή για παρατεταμένες διακοπές. Οι Σπέτσες ήταν ανέκαθεν ένας προορισμός για την υψηλή κοινωνία. Η κομψή πόλη και οι γραφικές παραλίες της Τζιά / Κέα συνθέτουν ένα συνδυασμό που δύσκολα θα αντισταθείτε στην γοητεία της, με την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, τις μοναδικές παραλίες και τα μυστήρια που κρύβονται στο βυθό της.
Σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, αυτά τα ονειρεμένα νησιά προσφέρουν εκπληκτικά παραθαλάσσια τοπία, όμορφες παραλίες, ιστορικά μνημεία, επιβλητικά κτίρια και ξεχωριστή φιλοξενία. Εξερευνήστε αυτά τα ονειρεμένα νησιά κοντά στην Αθήνα.

blue waters of the spetses portClosetoAthens1 AeginaClosetoAthens2 PorosGalatas

ClosetoAthens4 HydraClosetoAthens8 Agistri

Ionio Cruises is a Greek yacht chartering company born from passion for the sea and deeply committed to its guests. With over 20 years of presence in the Greek seas, offices and bases in Athens and the Ionian Sea, we can assist in yacht charters all over Greece and throughout Mediterranean Sea.